Monday, January 3, 2011

Engagement Kieyla & Piejan












Siti Zainab & Saifulrizam


Alhamdulillah....
satu lagi keja dah selesai dgn sempurna....
untuk pasangan siti zainab & saifulrizam...
selamat pengantin baru kami ucapkan...
semoga berbahagia hingga akhir hayat...
dan terima kasih di atas kerjasama anda juga daripada keluarga anda...
terima kasih jugak di atas layanan anda kepada crew kami...
insya'allah kami akan siapkan kerja seperti yang kami janjikan..
harap bersabar....


Sunday, December 26, 2010

khairi & dila


Alhamdulillah syukur....
semua keja dah kami lakukan dengan sempurna...
terima kasih kpd pihak keluarga khairi & dila di atas kjasama yg d berikan...
terima kasih & good job uat crew semua....
kita masih ada keja yg lum siap..
iaitu poses pmilihan gambar & edit mgedit...
kita nantikan hasilnya yew....




Friday, December 3, 2010

Malas Update

Rasa malas lagi nak update....
dah try2 nk rajin2kan update....
tp tetap terasa malas...
tetap malas.....
malasss !!

Sunday, November 28, 2010

Monday, October 18, 2010

Maaf all my friends

sebenarnya kami mmg byk gmbar2 baru yg dah disnap baru2 nie...
dr sebelum puasa sampai la dah hbes raya neh...
tapi semua gambar2 tu x boleh nk upload...
line kat batang bejuntai ni slow sgt...
pakai brdband pun xbuleh pakai wireless lagi la xbuleh...
memang sangat menduka cita kan la...
wuaaaaaa sgt sedih tau!! tp xpe la...
nanti bila kami dah balik penang...
kami try la upload pic2 baru tu tau..
so korang bersabar jap eh =)